HIGHSCORE VAN VANDAAG
car289
155

REGISTREER & WIN ECHTE PRIJZEN!

1. ONTVANG GRATIS TICKETS VOOR ELK SPEL DAT JE SPEELT
2. GEBRUIK DE GRATIS TICKETS OM MEE TE DOEN
3. WIN ECHTE PRIJZEN!

GRATIS SPELEN

PLAY NOW
PRACTICE YOUR SKILLS

Snel, gemakkelijk en zonder problemen!

KAN JIJ ONDER DRUK DOBBELEN?!

De onderzeebootkapitein Marty McDice is een behoorlijke avonturier! Hij houdt ervan om de diepte van de blauwe oceanen te verkennen. Bij het besturen van de onderzeeër kan hij jouw hulp goed gebruiken. Rol de dobbelstenen en zorg ervoor dat je steeds een hogere score neerzet om de onderzeeër voort te laten bewegen. Risico's nemen betekent snelheid, maar pas op want een lagere score kan een ramp zijn. Zo in de diepte van de oceaan.

Gooi!

Gooi!

Gooi de dobbelstenen, kies er de beste uit, speel meer dobbelstenen vrij en verdien zoveel mogelijk punten!

Score!

Score!

Probeer elke ronde een hogere score dan de voorgaande neer te zetten, lagere scores tellen niet.

Ontgrendel!

Ontgrendel!

Hoe meer dobbelstenen je gebruikt, hoe meer dobbelstenen je vrijspeelt!

SPEEL GRATISplay!

Hoe het werkt


Tijdens elke, van de in totaal 10, ronde is het jouw doel om een score neer te zetten die hoog genoeg is om de volgende ronde een gelijke of hogere score te halen. Als je score namelijk lager is dan je voorgaande verdien je 0 punten! Kies verstandig.

In elke ronde krijg je tweemaal de kans om de dobbelstenen te gooien. Na de eerste gooi selecteer je de dobbelstenen die je wilt vasthouden. Met de overige dobbelstenen gooi je nog een keer en selecteer je het definitieve aantal.

Je begint met drie dobbelstenen. De 4e dobbelsteen speel je vrij nadat je 9 dobbelstenen in totaal hebt geselecteerd, de 5e na 20 dobbelstenen en de 6e na 32 dobbelstenen. Probeer zoveel mogelijk dobbelstenen vrij te spelen, maar let op de score die je daarmee neerzet.

Puntentelling


De waarde van de dobbelstenen die je weglegt is het aantal punten dat je tijdens de ronde verdiend. Wanneer je met 3 dobbelstenen gooit is de minimale score dat je kunt halen 3. Speel je met 6 dobbelstenen? Dan is je maximale score 36! Er zit dus een groot voordeel aan het met meer dobbelstenen tegelijk kunnen gooien.
ANDERE BORDSPELLEN