REGISTREER & WIN ECHTE PRIJZEN!

1. ONTVANG GRATIS TICKETS VOOR ELK SPEL DAT JE SPEELT
2. GEBRUIK DE GRATIS TICKETS OM MEE TE DOEN
3. WIN ECHTE PRIJZEN!

GRATIS SPELEN

PLAY NOW
PRACTICE YOUR SKILLS

Snel, gemakkelijk en zonder problemen!

HET MATCH 7 DOBBEL SPELPROGRAMMA

Speel mee met Jim Evans en zijn lieftallige assistenten Candy en Mandy in een geweldige spelshow genaamd Sevens! Het doel van dit bordspel is om te rollen met de stenen, terwijl je je door Jim Evans laat entertainen. Maak paren van zeven en probeer niet op te geven. Haal meerdere paren op een rij en misschien heeft Jim Evans een nieuwe winnaar erbij! Het getal 7 heeft de wereld in zijn greep, want het is een geluksnummer. Laten we zien of het jou het nodige geluk brengt terwijl je het uitvecht met de andere spelers.

Combineer

Sevens met Jim Evans - Combineer 2 of meer dobbelstenen zodat ze opgeteld 7 zijn

Combineer 2 of meer dobbelstenen tot hun waardes samen 7 zijn.

Bonus

Sevens met Jim Evans - Combineer 2 of meer rode dobbelstenen voor bonuspunten.

Combineer 2 of meer rode dobbelstenen voor bonuspunten.

Joker

Sevens met Jim Evans - Maak de combinatie die je ziet in het Jokerdoel om de Joker vrij te spelen. Jokers kunnen met elke andere dobbelsteen gecombineerd worden.

Maak de combinatie die je ziet in het Jokerdoel om de Joker vrij te spelen. Jokers kunnen met elke andere dobbelsteen gecombineerd worden.

SPEEL GRATISplay!

Hoe het werkt


Het doel van het spel is om de dobbelstenen met een totale waarde van 7 weg te spelen. Hoe meer stenen je hiervoor gebruikt, hoe hoger de punten zijn die je er voor krijgt.
Er zijn 2 types dobbelstenen op het veld, rode en witte stenen. Wanneer je een combinatie maakt met alleen maar rode stenen krijg je bonuspunten!
Aan de linkerkant van het veld zie je drie dobbelstenen, deze stenen geven aan welke combinatie je moet wegspelen om een Joker te krijgen. De Met de Joker kun je elke andere dobbelsteen wegspelen.

Er zijn in totaal 3 levels om uit te spelen. Elk level is groter dan het vorige, voor een nog grotere uitdaging en een hogere score! Je speelt het spel uit wanneer je het derde level hebt leeggespeeld.
Als je geen combinaties kan maken, druk je op de "ROL"-knop. Deze zorgt ervoor dat je onderin het speelveld 2 nieuwe dobbelstenen krijgt die je kunt gebruiken om combinaties te maken. Maar pas op! Dit kun je maar maximaal 20 keer doen.

Puntentelling


Elke geldige combinatie is 7 punten waard. Het maken van meerdere combinaties achter elkaar geeft je een hogere combo op je combometer. Hoe hoger je combo is, hoe groter het getal waarmee je combinatiescore vermenigvuldigd wordt.

Hoe meer stenen je gebruikt om 7 te halen, hoe hoger je score wordt. 3 stenen geeft +15, 4 of 5 stenen +30 en 6+ stenen geeft wel 50 punten extra! Haal een nóg hogere bonus door alleen rode stenen te combineren. 2 rode stenen geeft je +30, 3 of 4 rode stenen +50, 5 of 7 rode stenen +70 en bij 7 rode stenen krijg je 100 extra punten!

Het leegspelen van een kolom geeft je een niet-vermenigvuldigbare bonus van: 1 kolom +10, 2e kolom +30, 3e kolom +35, 4e kolom +60 en als je het hele veld leegspeelt krijg je +100 punten.

Dagelijkse Highscores

Speler Speler Score  

Wekelijkse Highscores

Speler Speler Score  

All-time Highscores

Speler Speler Score  
saerdna 12.023 Daag uit
clickmaster 11.476 Daag uit
amelie7777777 11.209 Daag uit
divinewind1968 11.181 Daag uit
BINDAHR 11.001 Daag uit
creamycalf31 10.994 Daag uit
MeesterSjef 10.931 Daag uit
T.W.B. 10.873 Daag uit
lenisteamer 10.722 Daag uit
Frits1961 10.707 Daag uit

 

ANDERE BORDSPELLEN