Jackpot- en tournamentspellen

Hoe speel ik een tournament- of jackpotspel?

Op elke spelpagina staat een lijst van speelopties waarmee je een tournament- of jackpotspel kan spelen.

Wanneer je een spel start heb je beperkte tijd om het spel af te maken. Is je tijd voorbij, dan wordt je spel automatisch gestopt. Bij sommige spellen eindigt het spel ook wanneer je geen zetten meer kunt doen. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij Sunset Solitaire, Dr. 5Dice en Pyramid Solitaire. Je tegenstander heeft evenveel speeltijd als jij. Nadat het spel is afgelopen word je doorgestuurd naar een overzichtspagina waar je jouw score en die van je tegenstander(s) kunt zien.

Wat zijn tournamentspellen?

In tournamentspellen speel je tegen een vast aantal tegenstanders. Een tournamentspel wordt gesloten wanneer de spelerslimiet bereikt is. Afhankelijk van de hoeveelheid spelers zijn er 1 of meerdere prijzen, die afhankelijk zijn van de inzet: hoe hoger de inzet, hoe hoger de prijzen. In de "start"-popup zie je een overzicht van de prijzen die je kunt winnen.

Wanneer jij en je medespelers klaar zijn met spelen worden de prijzen automatisch verdeeld en toegevoegd aan je account.

Wat zijn jackpotspellen?

In jackpotspellen speel je tegen een ongelimiteerde hoeveelheid spelers die allemaal proberen de hoogste score te halen voordat de jackpot sluit. Elk jackpotspel heeft een vaste start- en sluitingstijd, die kan variëren van een paar uur tot meerdere dagen.

Bij elk jackpotspel kun je zo vaak meedoen als je wilt, wat je in staat stelt om je score te verbeteren (je hoogste score telt). Voor elke keer dat er mee wordt gedaan, wordt de totale pot van de jackpot verhoogd. Zo wordt de totale pot steeds groter. Hoe meer mensen er meedoen met een jackpot, des te meer prijzen er worden uitgegeven.

Wanneer de sluitingstijd van de jackpot is aangebroken, wordt deze automatisch gesloten. De prijzen worden dan automatisch uitgedeeld en toegevoegd aan de juiste accounts.

Waar kan ik een overzicht zien van de spellen die ik heb gespeeld?

Op de spelgeschiedenispagina kun je een overzicht zien van:

Moet ik iets doen om de prijzen te ontvangen?

Nee. Wanneer een spel is gespeeld en je hebt iets gewonnen, ontvang je de prijzen automatisch. Elke keer dat je wint ontvang je ook een notificatie die aangeeft hoeveel je precies gewonnen hebt.

Op de spelgeschiedenispagina kun je een overzicht zien van alle spellen waar je aan meedoet.

Wanneer ontvang ik mijn prijzen?

De prijzen worden verdeeld wanneer jij en je tegenstanders beide het spel hebben afgerond. Omdat je niet altijd tegelijkertijd tegen elkaar aan het spelen bent, kan het zijn dat het even duurt voordat je een tegenstander hebt. Wanneer iedereen gespeeld heeft worden de prijzen binnen een paar minuten verdeeld.

Bij jackpotspellen wordt er met sluiting gewacht tot iedereen zijn spel heeft afgerond, hierdoor kan het zijn dat er een kleine periode is voordat de jackpot prijzen verdeeld worden. Dit neemt maximaal 30 minuten in beslag.