Account

Hoe maak ik een account aan?

Een account aanmaken is zo gebeurd! Het enige wat je hoeft te doen is naar de registratiepagina te gaan en je beoogde gebruikersnaam, je e-mailadres en een geldig wachtwoord in te vullen. Je gebruikersnaam wordt aan andere spelers weergegeven en kan later niet meer aangepast worden. Zorg er dus voor dat je er blij mee bent!

Na je registratie sturen we je een e-mail met daarin een activatielink waar je op moet klikken om de registratie af te ronden.

Dat was alles! Nu kan je gaan spelen met alles dat Gembly je te bieden heeft.


Ik ben mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten, wat moet ik doen?

Geen probleem, ga naar de "wachtwoord vergeten"-pagina en vul het e-mailadres in waar je je mee hebt geregistreerd. We sturen je een e-mail met daarin je gebruikersnaam en een speciale link waarmee je je wachtwoord kunt aanpassen.

Ik wil geen Gembly e-mails meer ontvangen, wat moet ik doen?

Op je instellingen pagina kun je selecteren welke e-mails je van Gembly wilt ontvangen. Je hebt opties om alle e-mails, alleen belangrijke e-mails of geen e-mails te ontvangen.

Hoe kan ik mijn e-mailadres veranderen?

Wanneer je bent ingelogd kun je je e-mailadres aanpassen door naar de "Verander e-mailadres"-pagina te gaan. Na het veranderen van je e-mailadres wordt er een e-mail met bevestigingslink verstuurd. Klik op deze bevestigingslink om je nieuwe e-mailadres te bevestigen.

Hoe kan ik mijn wachtwoord veranderen?

Als je ingelogd bent kun je je wachtwoord aanpassen door naar de "Verander wachtwoord"-pagina te gaan. Om veiligheidsredenen sturen we je een notificatie-e-mail wanneer je je wachtwoord aanpast.

Kan ik mijn gebruikersnaam aanpassen?

Nee, het is helaas niet mogelijk om je gebruikersnaam aan te passen - onze excuses!