Gembly Prijzen

Hoe maak ik kans op mooie prijzen?

Na elk gespeeld spel, of het nu een challenge, jackpot of tournament is, ontvang je een gratis ticket. Deze wordt automatisch aan je tickettotaal, bovenaan je scherm, toegevoegd. Als je hier op klikt kom je op de Gembly Prijzen pagina. Hier zie je de prijzen die je kan winnen. Kies een prijs en zet het gevraagde minimale aantal tickets in, nu maak je kans op deze prijs! Je mag zo vaak meedoen als je wilt.

Het kan zijn dat je voor sommige prijzen meerdere tickets moet inzetten om te kunnen meedoen. Zo kan het bijvoorbeeld 20 tickets kosten om één keer mee te doen. Er staat altijd aangeven wanneer de winnaar bekend wordt gemaakt. De prijswinnaars worden willekeurig gekozen. Winnaars ontvangen een e-mail, en verschijnen met hun spelersnaam en de door hun gewonnen prijs op de homepage. Zorg ervoor dat je je account hebt geactiveerd. Zonder een geldig e-mailadres kan je niet meedoen.

Tickets

Wat zijn tickets en hoe krijg ik ze?

Na elk gespeeld spel ontvang je een gratis tickets. De tickets zet je in om kans te maken op het winnen van de Gembly Prijzen.

Na elk gespeeld spel, of het nu een challenge, jackpot of tournament is, ontvang je een gratis ticket. Het maakt niet uit of je wint of verliest. Speel spelletjes en ontvang gratis tickets!

Algemene informatie

Naar welke landen versturen wij prijzen?

De Gembly Prijzen worden verzonden naar de Verenigde Staten, Canada, Frankrijk, Engeland, Nederland, Duitsland, Polen en België. De gem prijzen kunnen aan elk account worden toegevoegd.

De prijs die ik heb ontvangen is iets anders dan de afbeelding/omschrijving op de Prijzen pagina?

Wij versturen de Gembly prijzen naar zoveel mogelijk plaatsen als mogelijk. Het kan voorkomen dat de exacte kleur of model van de prijs, zoals weergegeven op de Prijzen pagina, niet (meer) verkrijgbaar is in jouw plaats. In dat geval sturen wij een vergelijkend product met dezelfde waarde. Wij doen onze uiterste best prijzen aan te bieden uit zoveel mogelijk plaatsen.

Ik heb na het winnen van een prijs geen email ontvangen met verdere instructies?

Het kan zijn dat de e-mail in je spambox is terecht gekomen. Kijk voor de zekerheid in je spambox en markeer prizes@gembly.com en help@gembly.com als veilig. Als de e-mail ook niet in je spambox zit, neem dan contact met ons op via help@gembly.com. Wij helpen je graag verder!