HIGHSCORE VAN VANDAAG
spiderman29
335

REGISTREER & WIN ECHTE PRIJZEN!

1. ONTVANG GRATIS TICKETS VOOR ELK SPEL DAT JE SPEELT
2. GEBRUIK DE GRATIS TICKETS OM MEE TE DOEN
3. WIN ECHTE PRIJZEN!

GRATIS SPELEN

PLAY NOW
PRACTICE YOUR SKILLS

Snel, gemakkelijk en zonder problemen!

COMBINEER DE DOBBELSTENEN EN MAAK 5DICE!

Werp en sorteer de 5 dobbelstenen in dit populaire klassieke Yahtzee spel. Het doel is om zoveel mogelijk punten te krijgen door de 5 dobbelstenen te werpen en bepaalde combinaties te krijgen. Combineer de dobbelstenen en scoor een 'full house', een 'grote straat', een 'Carré' en andere combinaties, of neem een risico een combineer 5 dobbelstenen met de zelfde waarde om 5Dice te scoren, ook bekend als Yahtzee. Het lijkt simpel, maar toch is het uitdagender dan je denkt omdat je niet zomaar de hoogste score krijgt! Denk jij dat je het kan?

Maak combinaties

Werp de dobbelstenen en maak combinaties

Gooi de dobbelstenen en maak combinaties, zoals een kleine, een grote straat of een full house. Heb je 5 dobbelstenen met dezelfde waardes? Dan heb je 5Dice!

Werp 3 keer

Werp en combineer de dobbelstenen voor de hoogste score

Je kan de dobbelstenen 3 keer werpen per beurt. Na de derde worp, kies de combinatie die je gemaakt hebt: alle mogelijke combinaties zijn opgelicht!

Bonus

Maak de juiste combinaties en krijg een bonus score

Het spel is klaar wanneer je alle combinaties van de score kaart hebt afgestreept. Heb je een score van 63 of hoger bij de bovenste kaart? Dan krijg je 35 bonus punten!

SPEEL GRATISplay!

Hoe het werkt


5Dice Duel heeft dezelfde regels als het populaire dobbelspel Yahtzee waar je dobbelstenen werpt om
combinaties te maken, zoals een kleine straat, een grote straat, of full house.

Elke beurt kan je de dobbelstenen 3 keer werpen. Als je de dobbelstenen geworpen hebt kan je
selecteren welke dobbelstenen je wilt bewaren en welke je opnieuw wilt werpen.

Het spel is afgelopen als je alle combinaties van de score kaart afgestreept hebt.

Puntentelling


Je ontvangt voor iedere correcte combinatie die je maakt het aantal punten dat daarbij hoort: gooi je 4 keer een 3 en kruis je de 3 af op de kaart, dan ontvang je 12 punten, voor 3 keer een 5 ontvang je 15 punten, etc. Wanneer je de bovenste kaart helemaal hebt afgestreept en je hebt 63 punten of meer gehaald, dan ontvang je 35 bonuspunten.

De onderste kaart werkt de score als volgend: Voor 3 dezelfde, Carré en kans krijg je de som van alle 5 dobbelstenen, een full house geeft 25 punten, een kleine straat 30 punten, een grote straat 40 punten en als je 5Dice werpt krijg je 50 punten!

Aan het einde van het spel worden de scores van de bovenste kaart en onderste kaart bij elkaar opgeteld voor je totale score.
ANDERE BORDSPELLEN