REGISTREER & WIN ECHTE PRIJZEN!

1. ONTVANG GRATIS TICKETS VOOR ELK SPEL DAT JE SPEELT
2. GEBRUIK DE GRATIS TICKETS OM MEE TE DOEN
3. WIN ECHTE PRIJZEN!

GRATIS SPELEN

PLAY NOW
PRACTICE YOUR SKILLS

Snel, gemakkelijk en zonder problemen!

MAAK SAMEN 7!

In het zoete Zevenland woont Nom, het dobbelmonster. Dit schattige monstertje maak je blij door hem te voeren met de overheerlijke snoepstenen die uit de dobbelmachine komen! Zijn buikje loopt vol met de kleuren van de verschillende dobbelstenen, en wanneer zijn buik vol zit beloont Nom je met extra veel punten. Stap de wereld van Sweet Sevens in en maak Nom gelukkig!

Tel op tot 7

Tel op tot 7

Maak combinaties van 7 en vul de buik van Nom!

Nieuwe dobbelstenen

Nieuwe dobbelstenen

Kan je geen 7 meer maken ? Druk op de blauwe knop voor 2 nieuwe dobbelstenen. Combineer dobbelstenen van dezelfde kleur voor een extra druk op de blauwe knop.

Monstercombo

Monstercombo

Vul Noms buik met alle kleuren van de dobbelstenen en je verdient de monstercombo!

SPEEL GRATISplay!

Hoe het werkt


Bij Sweet Sevens maak je 7 met de dobbelstenen en voer je de combinaties op aan Nom, ons dobbelmonster! Kan je geen combinatie van 7 maken met de beschikbare dobbelstenen? Druk dan op de blauwe knop van de dobbelmachine en je ontvangt twee nieuwe dobbelstenen.

Maak je 7 met twee dobbelstenen van dezelfde kleur? Dan ontvang je een extra druk op de blauwe knop. Vul je Noms buikje met alle kleuren van de dobbelstenen? Dan krijg je een Monstercombo van maar liefst 100 punten! Deze wordt nog hoger als je in de tussentijd de dobbelmachine niet hebt gebruikt. Extra punten scoor je ook wanneer je 3, 4 of 5 verschillende kleuren gebruikt om een combinatie te maken.

Puntentelling


Voor elke combinatie van 7 ontvang je 7 punten. Iedere keer wanneer je Noms buik volmaakt met alle kleuren dobbelstenen ontvang je een Monstercombo van 100 punten: deze stijgt elke keer met 100 punten als je geen gebruik hoeft te maken van de dobbelmachine in de tussentijd!

Wanneer je een combinatie met 3 kleuren maakt ontvang je 14 extra punten, met 4 kleuren ontvang je 49 punten extra, en met 5 kleuren ontvang je 63 extra punten.

Dagelijkse Highscores

Speler Speler Score  

Wekelijkse Highscores

Speler Speler Score  

All-time Highscores

Speler Speler Score  
T.W.B. 33.753 Daag uit
wini1607 31.176 Daag uit
TINTARELLE 26.369 Daag uit
guigui3001 24.094 Daag uit
kraai27 24.073 Daag uit
JOsRissa 22.122 Daag uit
NeeNeen71 22.056 Daag uit
zazou46 21.966 Daag uit
Menoly 21.702 Daag uit
gismo09 20.508 Daag uit

 

ANDERE BORDSPELLEN